logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Veileder Tyskland: Peer Steinwald

Av Carl Kristian Johansen

Peer Steinwald, Budde Music

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp?

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked.

Se oversikt over alle våre veiledere HER

Les Music Norways veikart til Tyskland HER

Søk om veiledningstimer med Peer Steinwald HER

Peer Steinwald
Budde Music

Etter å ha fullført en master i kulturstudier, gikk Peer over i kulturpolitikk og sponsoring før han begynte som A&R i et av Europas største indie-musikkforlag, Berlin-baserte Budde Music. Siden den gang har han signert internasjonale forfattere og artister, som blant annet den amerikanske rapperen og produsenten Oddisee, produsentene IAMNOBODI og Natureboy Flako, Grammy nominerte brasilianske superstjerner Liniker e os Caramelows og norske Fay Wildhagen. Budde har også Aurora i stallen, og Peer har mye kunnskap og stort nettverk innen forlag og låtskriving i det tyske markedet.

Peer er også ansvarlig for den kreative utnyttelsen og administrasjonen av deler av katalogene til høyprofilerte artister som John Lennon, Dave Brubeck, Roy Orbison, Atlas, Now Again, Jazzland eller Mushroom. Peer foreleser også fast om de kreative mulighetene innen publishing.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere