logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Veileder USA: Brooke Black

Av Carl Kristian Johansen

Brooke Black, USA

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp?

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked.

Se oversikt over alle våre veiledere HER

Les Music Norways veikart til USA HER

Søk om veiledningstimer med Brooke Black HER

Brooke Black

Brooke er en bereist kommunikasjonsekspert som spesialiserer seg innen global mediestrategi og PR. I hennes over 15 år lange karriere har rådgivning, planlegging og gjennomføring av fremtidsrettede og forbrukerengasjerende kampanjer har stått i sentrum, hvor hun har operert innenfor en rekke kreative rom.

Både som frilanser eller under kontrakt med noen av de største amerikanske underholdningsselskapene, har hun arbeidet tett med artister, samt konsulent for internasjonale festivaler som Øyafestivalen, British Music Embassy at SXSW, Reeperbahn Festival og mange flere.

Brooke er en hyppig taler på musikkbransjepaneler over hele verden, og har et enestående grep på hvordan man kan markedsføre internasjonale – og spesielt nordiske – artister og annen underholdning på det amerikanske markedet. For tiden arbeider hun for et California-basert Fortune 100-selskap, blant annet med teamene til Lady Gaga, Bruce Springsteen og Kanye West.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere