logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Verktøy og sjekklister

 

11 tips for grønnere turneer
Music Norways guide for grønnere turneer inneholder 11 tips for å redusere klimagassutslippene i forbindelse med konsertvirksomhet. Tipsene kan brukes enten du er artist, manager, bookingagent, produksjonsleder, turnéleder eller på annen måte involvert i planlegging og avvikling av konserter.

Les mer

Digital sjekkliste for bransjetreff
Ved å samle bransjens beste tips i en lett anvendelig digital sjekkliste ønsker vi å maksimere tilstedeværelsen ved å gi råd om hva som kan være lurt å gjøre i forkant, underveis og i etterkant av arrangementene.

Les mer

Visum USA
Skal du søke visum til USA, anbefaler vi at du først leser denne innføringen fra USAs ambassade i Oslo, oppdatert november 2019: USA og artistvisum

Under følger en sjekkliste for dokumentasjon som trengs i forbindelse med søknaden, skrevet av Rebeca Toledo for Music Norway.

Les mer

ATA-Carnet
Music Norway får stadig henvendelser knyttet til fortolling og ATA-carnet. Vi har i samarbeid med Næringsforeningen i Drammensregionen Chamber of Commerce laget denne saken om ATA-Carnet.

Les mer

Gratis kontorplass
Er du en bransjeaktør som søker arbeidsfellesskap? Har du internasjonale ambisjoner, funnet et marked der ute, og trenger du et sted å sitte og jobbe en periode? Trenger du mer action, eller rett og slett bare arbeidsro på et eget kontor?

Les mer

Avtaler for hotell
Music Norway har inngått en hotellavtale med Michelberger hotel i Berlin, det vil si at Music Norway har en «vennepris» på det sentralt beliggende og populære hotellet i Berlin.

Les mer

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere