logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bransjen og komponistene møtes på Classical:NEXT

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 14. mai, 2019

Classical:Next (foto: Eric van Nieuwland)

Music Norway er til stede i Rotterdam på Classical:NEXT fra 15.-17.mai

Classical:Next henvender seg til bransje og komponister innenfor klassisk og samtidsmusikk, og er den største innenfor sitt segment i Europa. Messen arrangeres av Piranha som også arrangerer Womex.

Classical:Next ble arrangert første gang i 2012. Strukturen til Classical:Next består av fire seksjoner; showcaser, konferanser, prosjektpitching og expo/messe. I 2018 deltok 1300 bransjedelegater, 750 selskaper, 91 foredragsholdere og 320 artister.

Les mer på deres nettsider

Vegard Landaas i labelen Lawo Classics og Lisbet Frøystadvåg i Musikkforlagene er bransjedelegater og har mottatt tilskudd fra Music Norways reisetilskuddsordning.

Det kommer i tillegg fem komponister støttet av Norsk Komponistforening. Disse er: Dagfinn Koch, Stein Eide, Ellen Bødtker, Tze Yeung Ho, og Svein Hundsnes.

– Classical Next er en fin arena for å møte tilbydere og kjøpere samt ta pulsen på feltet, sier Einar Idsøe Eidsvåg prosjektleder i Music Norway

– På fredag den 17. mai klokken 15.30 markerer vi nasjonaldagen ved å arrangere en mottakelse i samarbeid med Music Finland på deres stand. Dette vil være en fin arena for å nettverke med bransjen, avslutter Eidsvåg.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere