logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Vi vil møte deg på Trondheim Calling 2019

Av Christian Gran Svenningsen

Music Norway er til stede i Trondheim for å bidra med gode råd og møte flinke folk.

Vi gjør som i fjor, og setter opp et «Pop Up Office» på Trondheim Calling.

Hvor: Konferansehotellet Clarion Hotel & Congress, på møterommet «Clarion Meteor».

Når: Kl. 13.30 – 15.30

Music Norway blir godt representert i år, og en god gjeng reiser oppover til Nidaros. Lurer du på noe, eller vil avtale et møte med oss på forhånd er det bare å klikke seg inn på navnene under.

Sjekk ut festival- og konferanseprogram her.

Kom innom for en kopp kaffe, og fortell oss om dine planer for å få norsk musikk ut i verden. Gode råd har vi nok også på lur. Vi vil gjerne møte deg – vi håper dere vil møte oss.

– Karoline Røed Tønnesen
Pål Dimmen
Johanne Isefiær McDougall
Christian Gran Svenningsen
Henning Bjordal Stokka

Music Norway jobber for å eksportere og promotere norsk musikk internasjonalt. Via ulike tilskuddsordninger, sterkt internasjonalt nettverk og god kjennskap til de viktigste markedene, kan vi bistå deg som er klar for å satse internasjonalt, om du er musiker eller bransjeaktør.

Med et stort nettverk og god markedskompetanse kan vi bistå eksportklare aktører med å konkretisere planer og satsningsområder, og hjelpe å finne relevante aktører for dine internasjonale ambisjoner.

— Det skjer så utrolig mye bra i Norge, og det er så mye talent der ute! Music Norway skal være tilgjengelig på et nasjonalt plan, for alle som trenger oss, og derfor er det naturlig at vi også er tilstede på Trondheim Calling og møter våre samarbeidspartnere der. Vi gleder oss til å møte alle de flinke menneskene som kommer, sier prosjektleder Karoline Røed Tønnesen.

Tur til Sørgården Studio

Sammen med Music Norway, inviterer Trondheim Calling til en felttur til Solgården Studio i Ler utenfor Trondheim. Her skal Spidergawd spille sitt nye album i sin helhet for de heldige som blir med på turen.

Obs! Krever påmelding her

Session: Sync

Trondheim Calling, Music Norway og de regionale kompetansesentrene for musikk presenterer en eksklusiv session for deg som vil få en dyptgående innsikt i hvordan du plasserer musikk i audiovisuelle produksjoner.

Opplegget er skreddersydd for deg som representerer artister eller katalog og vil lære mer om hvordan få den brukt i audiovisuelle produksjoner og bygge et nasjonalt og internasjonalt nettverk.

Obs! Krever påmelding her

Flere internasjonale bransjeaktører som jobber med music supervision, sync og reklame kommer for å fortelle om hvordan de jobber, ha samtaler med deltakerne i programmet og gi nyttige innspill til pitching og presentasjon av deres kataloger. I løpet av seansen skal vi dekke forskjellige felt innenfor sync, fra reklamebyråer til rettighetsforvaltere.

Session er en del av et nasjonalt samarbeid mellom Music Norway og de regionale kompetansesentrene; Brak, Tempo, STAR, SØRF, MØST ØKS, KOFOR, sammen med programmene Mentor og Master.

Vi ses!

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere