logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Vil du bli praktikant i Berlin?

Av Vil du bli praktikant i Berlin? Publisert: 11. des, 2015

Music Norways Berlin-kontor søker praktikant fra og med 1. mars 2016.

Music Norways Berlin-kontor har til hensikt å koordinere norsk musikknærings eksportinnsats og styrke deres markedstilgang i de viktige GAS-territoriene (Tyskland, Østerrike, Sveits) samt andre relevante deler av Sentral-Europa. Kontoret jobber tett med UD, ambassaden i Berlin og Innovasjon Norges utekontor i Hamburg.

Som praktikant på Berlin-kontoret får du anledning til å jobbe i et av verdens største musikkmarkeder. Du vil få god oversikt over den eksportrettete delen av norsk musikkbransje, samt innblikk i og kunnskap om det tyskspråklige markedet og dets særegne mekanismer. Du vil også være til stede på flere av de viktigste møteplassene for europeisk musikkbransje.

Stillingen fordrer en evne til å jobbe selvstendig. Berlin-kontoret er kun et satellittkontor med ett årsverk, og har med andre ord ikke samme anledning til oppfølging som ved et større selskap. Du må være forberedt på at arbeidsdagen varierer fra uke til uke – med både innhold, lengde og arbeidsmengde, og du må også være innstilt på av og til å arbeide ut over vanlig arbeidstid.

Arbeidsoppgaver som praktikant vil blant annet bestå av:
• Assistere leder for Berlin kontoret
• Forvalte MNs virkemidler (backline/hotelavtaler, promostøtte, relokalisering, hotdesking m.m.)
• Individuelt prosjektarbeid
• Ansvar for koordinering av innholdsproduksjon i samarbeid med ambassaden og MNs PR-avdeling på hovedkontoret
• Evaluering og rapporteringsarbeid
• Research
• Tilrettelegging ved besøk og arrangement i regi av MN i sentral Europa.
• Deltakelse på viktige musikkonferanser som f. eks Jazzahead, Berlin Music Week, Reeperbahn m.m.
• CRM- arbeid
• Forefallende arbeid

Oppstart vil være 1. mars 2016. Det er ønskelig at praktikanten minimum binder seg til en 6 måneders periode (inkl. gjensidig prøveperiode på 1,5 måned).

Praktikanten vil få en godtgjørelse på NOK 5000,- per måned. Relevante kostnader tilknyttet arbeid vil bli dekket.

Last ned søknadsskjema her. Skjemaet og CV, samt eventuelle spørsmål om stillingen sendes til jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no innen 8. januar.

PS. De nordiske eksportkontorenes sammenslutning NOMEX er også på utkikk etter praktikant fra januar til juni 2016. Blant NOMEX’ prosjekter finnes blant annet klubbkonseptet Ja Ja Ja og spillelisten Nordic Playlist. Praktikantstillingen vil befinne seg i Shoreditch, London, og ansvarsområdene vil blant annet være administrativt arbeid, koordinering av sosiale medier og skriving for Ja Ja Ja og Nordic Playlist. Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med Stine Eikefet på stine@nordicmusicexport.com.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere