logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Vil du spille på by:Larm?

Av Vil du spille på by:Larm? Publisert: 21. aug, 2014

by:Larm har åpnet for artistregistrering til neste års bransjetreff. Frist 1. oktober.

Ønsker du å opptre på by:Larm 2015? Nå har du sjansen!

Registreringen er nå åpen, og demoene har ifølge by:Larm allerede begynt å strømme inn. Registrer deg her for en sjanse til å opptre på Skandinavias største showcase-festival i 2015.

Artister fra hele Norden kan registrere seg og sende inn demoer for å bli vurdert av en egen jury bestående av bransjefolk, artister og journalister i oktober. Da velges neste kull med «Juryens utvalgte» ut, de rundt 15  relativt uetablerte artistene som får spille på festivalen hvert år. Disse blir altså blir booket inn utenom den ordinære lineup-en.

Mange band og artister har hatt sine gjennombrudd på by: Larm. I fjor kom det inn mer enn 1200 demoer fra nordiske artister, med sjangre som spenner fra rock og reggae til house og hardcore.

– Sender du inn en demo nå, kan du ende opp med stå på scenen foran hundrevis av publikummere om et halvt år. Juryens Utvalgte er gjerne ukjente for folk flest når de blir booket til by:Larm, så det å spille to konserter på en stor showcasefestival er en uvurderlig sjanse til å vise seg frem. Å spille på by:Larm kan være et springbrett videre, noe artister som Aurora Aksnes og Nico & Vinz er gode eksempler på. Jeg oppfordrer alle ambisiøse musikere til å gripe sjansen, sier by:Larm-presseansvarlig Celine Ryel til Music Norway i en kommentar.

Registrer deg her!

NB: Kun artister fra Norden er kvalifisert til å søke, Norden betyr Norge, Sverige, Danmark (inkludert Færøyene og Grønland), Finland og Island. Registreringen vil bli avsluttet den 1. oktober.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere